Singa Användarmanual

I hemmenyn öppna Singa Pro -appen

Välj i vänstra hörnets meny:

•Dashboard --> Hantera karaoke och bakgrundsmusik

•Inställningar --> Hantera inställningar

•Musik --> Hantera bakgrundsmusik

•Support --> Kundtjänst och instruktioner

1. Dashboard

1 Sök och val av karaokelåt --> tryck på förstorningsglaset

2 Skriv önskad artist eller namn på låt

3 Tryck på den sökta låten

4 Tryck "Lägg till namn", skriv sångaren namn och tryck sedan "Klar"

5 I det här skedet kan du ändra tonhöjd och tempo

6 Tryck "Lägg till i kö"

7 Tillaggd låt dyker upp i sångköns högra sida

8 Tryck “Nästa” och låten aktiveras

9 Ifall du vill återställa den aktiva låten så tryck på ”Stoppa”

10 Tryck på ”Spela” och låten startar igång

11 Ifall du vill ta bort en låt, tryck på låten och sedan ”Ta bort”

12 Låtens position i kön går att ändra genom att tryck på låten över en sekund och sedan dra låten upp eller ner.

13 Bakgrundsmusiken får man på och av med ”Spela/Pausa” – knappen.

14 Låtens tonhöjd och tempo går att korrigera före och under låten. (bakom ”Ändra” -knappen)

2. Intällningar

Allmän

1 Reklamtext --> du kan själv knappen in valfri reklamtext som sedan blir synlig högst upp i sångvyn

2 Auto Play --> Singa Pro spelar sångkön automatiskt

3 Visa kommande sångare --> visa kommande sångares kö i nedre delen av sångvyn

4 Visa uppskattad tid --> visa uppskattad tid för kommande sångare

5 Musiktjänst --> du kan välja antingen Singa Radio eller Spotify Business

6 Autospela musik --> startar bakgrundsmusiken automatiskt när karaoke inte spelas.

Cache

De mest populära lagras automatiskt i hårdvarans minne. Vilket gör att man kan spela dessa låtar även i offline-läge.

Logga ut

Ifall du har råkat glömma eran inloggningsuppgifter, var god och konatkat support@singabusiness.com - vi svarar direkt!

3. Musik

Du kan antingen använda Singas egna musiktjänst eller Spotify Business för en liten extrakostnad

Inställningar --> Musik --> Musiktjänst --> Singa Radio / Spotify

4. Hjälp och support

1 Öppna användarmanual --> du kan bläddra bland Singa Proos användarmanualer

2 Ta kontakt --> du kan diskutera med vår kundtjänst genom appen

Hittade du inte vad du sökte? Skicka mail till support@singabusiness.com --> Vi svarar direkt!