Asiakastabletin asennusohje

Asiakastabletin kautta asiakkaasi voivat lähettää laulutoiveita. Ota asiakastabletti käyttöön minkä tahansa laitteen selaimella.

1. Avaa laitteesta selain esim. Chrome
  2. Kirjaudu osoitteeseen checkin.singa.com
  3. Sivun yläkulmasta paina lataa-kuvaketta
  4. Lisää kotivalikkoon

Huom! URL on muuttunut, joten jos sinulla on ongelmia päästä ko. osoitteeseen, käythän ensin tyhjentämässä hakuhistorian laitteesi selaimesta ja tämän jälkeen kirjaudu uudestaan osoitteeseen checkin.singa.com sekä syötä uudestaan käyttäjätunnus sekä salasana.

Lukitse muu käyttö asiakastabletista

Applen iPad

1. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttöapu ja ota sitten Ohjattu käyttö käyttöön.
      2. Napauta Pääsykoodiasetukset ja sitten Aseta Ohjatulle käytölle pääsykoodi.
      3. Anna pääsykoodi ja anna se sitten uudelleen. Täällä voit myös ottaa Face ID:n tai Touch ID:n käyttöön Ohjattu käyttö -istunnon lopettamista varten.

Android-tabletit:

Etkö saanut vastausta? Otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chat-palveluun help.singabusiness.com kautta.