Bakgrund musik inställningar

Kolla hur fungerar bakgrundmusik mellan karaokelåtarna

Du kan hantera bakgrundsmusik och musikkälla från Singa Pro-inställningarna. Använd följande instruktioner för att ställa in och justera bakgrundsmusiken.

Gå till Inställningar (tre ränder uppe till vänster) -> Allmänt -> Musik -> Aktiv musiktjänst -> Singa Radio. Slå på Auto Play för att automatiskt spela bakgrundsmusik mellan karaoke-låtar. (Lila baren i Dashboard är din volymkontroll och sångkontrollpanel.)

backgrundmusik

Välj musikstil genom att gå till Inställningar -> Musik. Du hittar de olika genrerna som visas under Radio.

musikinställningar

Tryck på rutan för att välja den musikstil du vill spela. Nu kommer bakgrundsmusikvalet från Singa Radio automatiskt att spela låtar som valts av din genre mellan karaoke-låtarna. Du kan också stänga av Singa Radio från inställningarna om du använder någon annan källa för bakgrundsmusiken.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com, eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!