Check-in toiminto

Karaokeillan aloitusta varten tarvitaan laulupaikan aktivointi online-tilaan

Käyttöönotto Singa Pro -sovelluksessa (Karaokevetäjän näkökulma)

• Karaokevetäjän tulee kirjautua laulupaikkaan, jotta asiakkaat näkevät paikan olevan avoinna ja sovellus pystyy vastaanottamaan kappaletoiveita
  • Laulupaikkaan pääsee kirjautumaan päänäkymän oikeassa ylälaidassa olevaa Laulupaikka-painiketta täppäämällä. Tämän jälkeen aukeaa näkymä, joka listaa kaikki 25 km säteellä olevat laulupaikat joihin karaokevetäjällä (kirjautuneella käyttäjätunnuksella) on oikeus kirjautua
  • Mikäli laulupaikkoja ei näy, kannattaa tarkistaa, että iPadin asetuksista on Paikannuspalvelu käytössä. Muussa tapauksessa ota yhteyttä chatin kautta (Asetukset -> Tuki) asiakaspalveluun tai sähköpostilla tuki@singabusiness.com
  • Kirjautumalla laulupaikasta ulos sulkeutuu mahdollisuus lähettää kappaletoiveita, mutta olemassa oleva jono jatkaa toimintaansa normaalisti
  • Mikäli laulutoiveiden hyväksyminen automaattisena ei ole päällä ja kun asiakas lähettää kappaletoiveen, ilmestyy ruudun oikeaan alareunaan ponnahdusikkuna. Ikkunassa näkyy toivottu kappale, toivojan nimi ja profiilikuva (mikäli asetettu). Toiveen vieressä on vihreä hyväksyntä- ja punainen hylkäys-painike. Täppäämällä niitä karaokevetäjä voi päättää halutaanko toive siirtää laulujonon loppuun

Käyttöönotto Singa-mobiiliapplikaatiossa (Asiakkaan näkökulma)

• Asiakas asentaa Singa-applikaation sovelluskaupasta puhelimeensa ja käynnistää sen. Sovellus vaatii, että asiakas kirjautuu käyttäjätunnuksillaan tai luo uudet, mikäli ei vielä sellaista omista
  • Huom! Asiakkaan ei tarvitse ostaa maksullista Singa Premium -palvelua kapppaletoiveiden lähettämistä varten. Kirjautuminen sovellukseen riittää
  • Sovelluksen navigointivalikosta löytyy 'Laulupaikat', joka listaa kaikki karaokevenuet. Asiakas voi etsiä laulupaikkoja joko selaamalla tätä listaa, hakemalla laulupaikan nimellä tai karttahaun avulla. Venuen yhteydessä näkyy vihreä indikaattori, mikäli karaokevetäjä on venueen kirjautuneena
  • Asiakas valitsee haluamansa laulupaikan, kirjautuu sisään ja etsii kappaleita sovelluksesta. Kappaleen tietonäkymässä on 'Toivo laulu' -painike, jonka avulla lähetetään pyyntö karaokevetäjälle
  • Sovelluksen alalaitaan ilmestyy sisäänkirjautumisen tilan ilmoittava palkki, josta saa auki listan käyttäjän toivomista kappaleista ja niiden tilasta. Sen kautta voi myös kirjautua ulos laulupaikasta

Katso vielä ohjeet kuinka monella tavalla voi kirjautua laulujonoon!

Etkö löytänyt etsimääsi? Lähetä viestiä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme tukisivuston kautta!