DJ Online taustamusiikki

DJ Online taustamusiikkipalvelu toimii suoraan Singan kautta. Musiikkipalvelun voit tilata suoraan meiltä!

DJ Online Jukebox- toiminnon asetukset:

• Kirjaudu Singa Pro -applikaatioon
  • Asetukset (kolme viivaa, vasen yläkulma)
  • Musiikki -> Ratasikoni (oikea yläkulma)
  • Musiikkipalvelu  -> Valitse DJ Online -> kirjaudu

asetus

Tästä näkymästä voit kirjautua DJ Online taustamusiikkipalveluun. Käytä koko käyttäjänimeä sekä salasanaa kirjautumiseen.

Kirjaudu sisään

StreamFactory streamin asettaminen:

1. Kirjaudu Singa Pro -applikaatioon
      2. Asetukset (kolme viivaa, vasen yläkulma)
      3. Musiikki -> Ratasikoni (oikea yläkulma)
      4. Musiikkipalvelu  -> Valitse DJ Online StreamFactory-> Kirjaudu
      5. Laita Automaattinen musiikin toisto päälle

StreamFactory

Kappaleiden lisäys omaan soittojonoon (Jukebox)

Etsi-palkkiin voit kirjoittaa hakusanan ja kappaleet ilmestyvät vasemmalle puolelle. Valitse plus-ikonista niin se ilmestyy oikealle puolelle jonoon. Huomioithan, että kappaleiden lataamiseen voi mennä hetki.

djonline biisien lisäys ja poisto

Näkymän oikealla puolella Muokkaa-painikkeesta painamalla kappaleiden vasemmalle puolelle kohdassa "jono" tulee punainen viiva josta voit poistaa kyseisen kappaleen jonosta.

DJ Online etähallinta

1. Musiikki -> Ratasikoni (oikea yläkulma)
      2. Valitse DJ Online
      3. Valitse Palveluasetukset -> DJ Online ylläpitosivusto -> Kirjaudu sisään

Etähallinta

Etähallintasivuston kautta hallitset soitettavaa musiikkia, aikatauluja ja Jukebox-toiminnolla asetat kappaleita jonoon. Kirjautuminen etähallintaan tapahtuu muulla laitteella osoitteessa singa.djonline.fi. Jos tarvitset apua, niin otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chatin kautta osoitteessa help.singabusiness.com.

Jos haluat lisätietoja DJ Online- taustamusiikkipalvelusta, ota yhteyttä!

Vaihtoehdot

• Julkiset räätälöidyt streamit 59€/kk (0%)
      • Jukebox- lisätoiminnolla 69€/kk (0%)

Ota yhteyttä myynti@singabusiness.com tai soita 09 42 45 23 25