Generellt om Singa Business Pro

Ingår i Singa Pro:

• Apple iPad, skyddsfodral, skärmskydd och lås
  • Laddare
  • AV eller VGA adapter

Installationsguide

• Anslut iPaden till lokalens egna nätverk. Ifall internet uppkopplingen är under 5mb/s, eller om nätverket är offentligt, så går det att beställa ett 4G-modem från Singa. Du kan testa hastigheten här.
  • När iPaden är uppkopplad till internet så syns WiFi-tecknet upp i vänstra hörnet.
  • Koppla HDMI-kabeln till iPaden och skärmarna
  • Koppla ljudkabeln till iPaden och mixern
  • Använd inloggningsuppgifterna för att logga in i Singa Pro. Sen kan festen börja!

Generellt om iPaden

• Om batteriet tar slut i iPaden, så koppla in laddaren och vänta i 10 minuter för du startar om iPaden
  • Om ljudet inte hörs men karaoken spelar, så koppla ur och lägg tillbaka ljudsladden. Kontrollera att ljudet är justerat på sidan av iPaden
  • Ljud och ljusnivå behöver inte vara på max i iPaden
  • Ifall du inte använder Bluetooth så rekommenderar vi att stänga av den
  • För att stänga iPaden så tryck on/off-knappen i botten över 5 sekunder

För att stänga Singa appen

• Dubbel tryck på hemknappen och swipa Singa Pro -appen uppåt

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com, eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!