1. Help Center
 2. Svenska
 3. Singa Business Pro - För betatestare

Hur man begär låtar i Singa Business Pro för betatestare

Det finns tre sätt att lägga till låtar i kön med Singa Pro

Med Singa kan du med dessa tre sätt göra det enklare att lägga till låtförfrågningar i kön:

 1. Manuellt från en Singa Pro-enhet
  Sök efter en låt genom att trycka på förstoringsglasikonen på Dashboard. Hitta och välj den begärda låten genom att ange namnet på låten eller artisten. Lägg sedan till i kön och beroende på dina inställningar kan den fråga efter sångarens namn, versionen av låten och önskade inställningar för tonhöjd och tempo. Tryck sedan på Nästa i det övre högra hörnet.

 2. Från Singa-mobilappen
  Dina kunder kan ansluta till din venue med Singa-mobilappen från listan över venues, eller genom att ange en venue kod om din venue är inställd på Privat. De kan bläddra i Singa-katalogen och begära sina låtar som kommer att dyka upp i din karaoke kö. Från Singa Pros inställningar > Kö kan du använda funktionen Auto Godkänn om du vill att låtarna ska dyka upp i kön utan separat avisering. Om Auto Godkänn är avstängt kommer du att få låtförfrågningarna som ett meddelande i det nedre högra hörnet av Singa Pro, där du antingen kan godkänna eller avböja dem.

 3. Från en Kiosk-tablet (Hitta & Önska-station) som används av dina kunder
  Vilken enhet som helst kan användas som en Hitta och Önska-station. Läs mer om inställningarna här. När enheten är konfigurerad, kan dina kunder upptäcka katalogen och skicka sina förfrågningar.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till , chatta med oss ​​via Singa-Appen, hjälpsidan eller Admin-sidan!