Hur man lägger till låtar i kön

Kolla på hur man gör låtönskningar i Singa

1. Manuellt från Singa Pro-enhet
    Sök i en låt från förstoringsikonen från Dashboard. Skriv ett namn på låten eller artisten. Fyll i ditt namn, välj versionen av låten och välj önskade inställningar för tonhöjd och tempo. Klicka på Spela eller Lägg till i kön.
  2. Från Singa mobilapp
    Logga in på venue med mobilappen från listan över venuer. Sök i en låt, lägg till namn och välj önskad inställning för låten. Skicka till förfrågan till kön.
  3. Från kiosk-tablet
    Sök i en låt med hjälp av sökfunktionen, ge ett namn, gör låtinställningarna och skicka en begäran.
Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!