Hur man begär låtar

Det finns tre sätt att lägga till låtar i kön med Singa Pro

Med Singa kan du med dessa tre sätt göra det enklare att lägga till låtförfrågningar i kön:  1. Manuellt från en Singa Pro-enhet
    Sök efter en låt genom att trycka på förstoringsglasikonen på Dashboard. Hitta och välj den begärda låten genom att ange namnet på låten eller artisten. Ange sångarens namn, välj version av låten och önskade inställningar för tonhöjd och tempo. Tryck på Spela nu för att den ska fortsätta som nästa låt, eller Lägg till i kön.

  2. Från Singa-mobilappen
    Dina kunder kan ansluta till din venue med Singa-mobilappen från listan över venues, eller genom att ange en venue kod om din venue är inställd på Privat. De kan bläddra i Singa-katalogen och begära sina låtar som kommer att dyka upp i din karaoke kö. Från Singa Pros inställningar > Kö kan du använda funktionen Auto Godkänn om du vill att låtarna ska dyka upp i kön utan separat avisering. Om Auto Godkänn är avstängt kommer du att få låtförfrågningarna som ett meddelande i det nedre högra hörnet av Singa Pro, där du antingen kan godkänna eller avböja dem.

  3. Från en Kiosk-tablet (Hitta & Önska-station) som används av dina kunder
    Vilken enhet som helst kan användas som en Hitta och Önska-station. Läs mer om inställningarna här. När enheten är konfigurerad, kan dina kunder upptäcka katalogen och skicka sina förfrågningar.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till , chatta med oss ​​via Singa-Appen, hjälpsidan eller Admin-sidan!