Kappaleiden lisääminen jonoon

Kappaleita voidaan lisätä laulujonoon kolmella eri tavalla:

  

  1. Manuaalisesti Singa Pro laitteesta
    Etsi kappale suurennuslasi - ikonia painamalla. Syötä artistin tai kappaleen nimi ja valitse kappale painamalla kappaleesta. Aseta laulajan nimi, säädä haluamasi kappaleen asetukset ja paina Soita heti soittaaksesi kappaleen heti tai paina Lisää jonoon lisätäksesi kappaleen jonoon.
  2. Singa Mobiilisovelluksen kautta
    Asiakkaat voivat yhdistää itsensä laulupaikkaan Singan mobiilisovelluksen kanssa laulupaikkalistalta tai käyttämällä yksityisen laulupaikan koodia, mikäli laulupaikka on asetettu yksityiseksi. Singa mobiilisovelluksen avulla, asiakkaat voivat selata myös Singan laulukatalogia ja lähettää laulutoiveensa, jotka näkyvät laulupaikan Karaoke jonossa. Singa Pro:n asetuksissa kohdassa "Jono" löytyy "Automaattinen hyväksyntä" Jos automaattinen hyväksyntä on päällä, toiveet tulee jonoon automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Jos automaattinen hyväksyntä on pois päältä, saat ilmoituksen Singa Pro:n oikeaan alakulmaan, josta voit joko hyväksyä tai hylätä toiveen. 
  3. Singa Discovery Stationin kautta (Laulutoivepääte)
    Mitä tahansa laitetta voi käyttää Singa Discovery Stationina (Laulutoivepäätteenä). Voit lukea tästä miten Singa Discovery Station otetaan käyttöön. Kun Discovery Station on käytössä, voi asiakkaasi selata laulukatalogia ja lähettää toiveensa. 
Katso video aiheesta!

 

Eikö onnistunut? Jos ei, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme joko Singa-applikaation kautta kohdasta Tuki, tai täältä ohjesivustojen kautta!