Kappaleiden lisääminen jonoon

Kappaleita voidaan lisätä laulujonoon kolmella eri tavalla:

1. Manuaalisesti Singa Pro laitteesta
    Etsi kappale suurennuslasi - ikonia painamalla. Syötä artistin tai kappaleen nimi ja valitse kappale painamalla kappaleesta. Aseta laulajan nimi, säädä haluamasi kappaleen asetukset ja paina Soita tai Lisää jonoon.
  2. Mobiilisovelluksen kautta
    Kirjaudu Laulupaikkaan sovelluksella. Etsi kappale, lisää nimi ja aseta haluamasi asetukset. Paina vihreää painiketta.
  3. Laulutoivetabletin kautta (Check-in)
    Etsi kappale hakutoiminnollam anna nimi, tee tarvittavat lauluasetukset ja lisää jonoon.
Katso video aiheesta!

Kuinka helppoa! Katso miten saat Checkin-toiminnon kätevästi käyttöösi, tästä linkistä!

Eikö onnistunut? Jos ei, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme joko Singa applikaation kautta kohdasta Tuki, tai täältä ohjesivustojen kautta!