Karaoke Box inställingar

Logga in på Singa Business Pro-appen med dina Singa Pro-referenser.

• Välj Inställningar från det högra övre hörnet (tre ränder).
  • Välj Allmänt
  • Välj Populäraste versionen -> På
  • Auto Play -> På
  • Auto godkänn -> På
  • Kräver namn -> Av.

Välj antingen Använd Kioskläge eller Använd Box-läge.

läggtillboc

Kioskläget låser enheten så att användaren inte kan använda något annat än Singa Business Pro-appen.

Släpp Kiosk-läget genom att klicka på Lås ovanför skärmen (högra hörnet) och ge lösenordet. Med Karaoke Box-läge på kan du styra Karaoke-rum eller -bås på distans genom att kontrollera tidtagning och koder.

Börja använda Karaoke Box genom att aktivera den och ge ett namn på den. Dessa inställningar är lämpliga för dina kunder oberoende användning av Singa-enheten. Från den här länken, kolla hur du använder Karaoke Box.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!