Karaokebox – hur fungerar det?

Logga in på https://admin.singa.com  med Singa Business Pro-referenser. Välj -> Karaoke Box -> Enhetshantering.

Logga in på Singa Pro-appen och aktivera din plats. Klicka på tre ränder (vänster övre hörn) och välj -> Inställningar -> Aktivera rutan. Ge namn på din karaoke-ruta och Aktivera.

I Enhetshantering -> aktivera din enhet från Egenskaper.

Välj Aktivera enhet. Välj OK. Du kan radera enheten genom att klicka på Radera enhet.

Börja med att generera en kod från koder och ställ in en tid. Använd koden i Singa Pro-appen. Du kan generera fler koder från koder. Du kan också aktivera flera enheter från enheter genom att upprepa instruktionerna ovan.

Enheten låses automatiskt när den angivna tiden löper ut. Användaren kommer att se tiden på skärmen, i det högra hörnet under uppspelningen.

Använd Box-mode utan koder, gå till Enheter - välj de tre punkterna (Egenskaper), ställ in tid och tryck på Ok. Singa Pro släpper appen, börjar räkna den givna tiden och låser enheten när tiden är slut.

Du kan släppa enheten genom att klicka på namnet (högra nedre hörnet) och ge Singa Pro lösenord. Du kan logga ut och släppa Singa-appen också från Egenskaper -> Ta bort enheten. Kontrollera hur du kan ställa in enheten för den bästa Karaoke Box-upplevelsen!

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!