Karaokehuoneen asentaminen Singa Prossa

Näin rakennat karaokehuoneen

Mitä tarvitset?

• iPadin and Singa Pro-sovelluksen
  • 2 kaiutinta  - huomioi että huone on usein pienempi tila kuin ravintola ja siksi et tarvitse välttämättä tehokkaimpia mahdollisia äänentoistojärjestelmiä
  • Mikseri; lukuisia vaihtoehtoja  - yksinkertaisista 4-kanavan analogisista miksereistä digitaalisiin vaihtoehtoihin. Digitalisen mikserin voit yhdistää suoraan Singa-sovelluksen kautta.
  • 2 langallista tai langatonta mikrofonia:
    - Langallisen hyödyt: ääni kiertää vähemmän
    - Langattoman hyödyt: parempi käyttökokemus laulamiselle
  • Tarvittavat kaapelit: tarkista iPadin ulostulot; lightning tai USB-C-adapteri.

Effektgruppen

Erilaisten huonekaraokeen soveltuvien käyttötarkoitusten lisäasetuksia: