Singa Pron käyttöohje

Singa Pron sisältö

Sisältö

• Kojelauta --> Karaoken ja taustamusiikin hallinta
  • Asetukset --> Asetusten hallinta
  • Musiikki --> Taustamusiikin valinta  ja asetukset
  • Tuki --> Asiakaspalvelu & ohjeet

Kojelauta

Laulun lisääminen

• Karaokekappaleen etsiminen ja valinta --> paina suurennuslasia
    • Kirjoita haluamasi artistin tai kappaleen nimi
    • Paina joko kaikki artistit, kappaleet tai haettua kappaletta
    • Paina "Lisää nimi", kirjoita laulajan nimi ja valitse kappaleen versio
    • Tässä kohdassa voit myös vaihtaa sävelkorkeutta, tahtia tai laittaa apulaulu päälle
    • Paina "Lisää jonoon" tai "soita heti" (huom! tämä toiminto keskeyttää silä hetkellä soivan karaokekappaleen)

Jono kojelautanäkymässä

• Jonoon lisätty kappale siirtyy aina laulujonoon viimeiseksi
    • Aloita karaoke painamalla "Seuraava
    • Jos haluat palauttaa aloitetun kappaleen laulujonoon ensimmäiseksi, paina ”Keskeytä
    • Paina "Soita" ja kappale lähtee soimaan
    • Kappaleen poistamiseksi jonosta, valitse kappale ja valitse "Poista"
    • Kappaleen paikkaa voidaan vaihtaa jonossa siirtämällä kappaletta, paina kappaletta jonossa yli sekunnin ajan ja raahaa ylös tai alas tai suoraan soimaan
    • Kappaleen sävelkorkeutta ja tahtia voidaan säätää sekä ennen kappaleen viemistä laulujonoon että kesken kappaleen (Muokkaa-valinta)
    Taustamusiikki - säädin
    • Taustamusiikin äänenvoimakkuus voidaan säätää liilasta palkista.
    • SOITA tai PYSÄYTÄ –valinnoilla voit jatkaa tai pysäyttää kappaleen soimista

Asetukset (kolme viivaa, vasen yläkulma)

Yleiset

• Mainosteksti --> voit kirjoittaa haluamasi mainostekstin pyörimään ruudun yläreunassa
      • Auto Play --> Singa Pro pyörittää laulujonoa automaattisesti
      • Näytä tulevat laulajat --> näyttää tulossa olevien laulajien jonon ruudun alalaidassa
      • Näytä aika-arviot --> näyttää tulossa olevien laulajien aika-arviot ruudun alalaidassa

Välimuisti

Suosituimmat kappaleet tallentuvat aina iPadin omaan välimuistiin, jolloin Singa Prota voi käyttää, vaikka internet-yhteys katkeaisi.

Mainokset

Siirry kohtaan Singa Pron mainostoimintojen käyttö

Kirjaudu ulos

Mikäli kirjauduit vahingossa ulos Singa Pro –applikaatiosta, etkä muista tunnuksiasi, lähetä viesti tuki@singabusiness.com - vastaamme heti!

Musiikki

Voit soittaa joko Singan omaa taustamusiikkia tai valita lisämaksullisen DJ Online –taustamusiikki palvelun.

Asetukset --> Ratasikoni (oikea yläkulma)

• Musiikkipalvelu --> Voit valita joko Singa Radio tai DJ Onlinen tai asettaa taustamusiikin pois päältä
      • Automaattinen musiikin toisto --> käynnistää musiikin toiston automaattisesti, kun karaokekappale loppuu.
      • Kanavat löydät valittuasi taustamusiikin lähteen ja poistumalla näkymästä (ruksi oikea yläkulma)
      • Valitse haluamasi kanava ja paina Soita -painiketta ruudun alareunasta

Tuki

• Avaa Tuki --> pääset selaamaan Singa karaoken käyttöohjeita
      • Ota yhteyttä heti --> alareunassa näet Chat-painikkeen, josta pääset keskustelemaan asiakaspalvelumme kanssa.

Huomioithan, että chat näkyy tämän jälkeen ulkoisella näytöllä, joten suosittelemme käyttämään Chat ja asiakaspalvelusivustoa karaoken aikana muulla laitteella.

Lisätoiminnot

Etkö löytänyt etsimääsi? Lähetä viestiä osoitteeseen tuki@singabusiness.com tai Chattaile help.singabusiness.com kautta.