Kontrollera din kö i Singa Business Pro

Hur man hanterar låtkön i Singa Pro

Du kan automatisera din karaokekväll och ta emot låtförfrågningar till Singa App automatiskt. Bäst möjliga köstyrande installation kan du göra med dessa instruktioner:

kön

Lägg från Inställningar -> Allmänt -> Kön

1. Auto Play > på
  2. Auto godkänn > på
  3. Visa kommande sångare  > på
  4. Visa uppskattad tid > på

När installationen är klar kan sångare börja skicka sångförfrågningar från sin mobilapp eller från den separata kiosktabletten. Kom ihåg att rensa kön i slutet av natten från Töm kön.

Om du vill begränsa användare som begär låtar från externa enheter lägger du till Auto godkänn av. Du kan också lägga till din venue i det privata läget, så att begäran från appen kräver en kod. Du kan också ändra köns ordning genom att flytta låtarna -> tryck på låten och dra upp eller ner.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!