Laulujonon hallinta

Jonoa voidaan hallita joko itse tai täysin automaattisesti

Voit asettaa karaoken ja laulupyynnöt täysin automaattiseksi Singa Prossa. Tässä yksinkertainen video jononhallinnasta!

 

Jonon asetukset

Pääset jonon asetuksiin painamalla kojelaudan vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa ja valitsemalla Asetukset > Rullaa hieman alemmas niin näet Jonon. Tässä lyhyt seloste mitä mikäkin asetus tekee.

Auto Play

Kun Auto Play on asetettu päälle, Singa soittaa automaattisesti seuraavan jonossa olevan kappaleen. Kun asetus on pois päältä, kappale tarvitsee itse laittaa soimaan painamalla Play painiketta, jotta seuraava kappale jonossa alkaa soimaan.

Automaattinen hyväksyntä

Kun Automaattinen hyväksyntä on päällä, Singa lisää kappaleet automaattisesti jonoon jotka on toivottu joko Singan mobiilisovelluksen tai Singa Discovery Stationin (Laulutoivepääte) kautta. Kun asetus on pois päältä, saat laitteen kojelaudan oikeaan alakulmaan ilmoituksen toivotusta kappaleesta, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä. 

Näytä tulevat laulajat - Näytä aika-arviot

Voit valita näkyykö tulevien laulajien nimet ja aika-arviot näytöllä pyörivässä jonossa vai ei.

Tyhjennä jono

Tämän toiminnon avulla saat tyhjennettyä koko jonon toiveista yhdellä painalluksella. On suositeltavaa, että illan päätteeksi jono tyhjennettäisiin. Näin seuraavaa karaokea varten on helpompaa ottaa uusia toiveita taas vastaan.jono

Jonon hallinta

Kojelaudalta voit hallita jonoa mahdollisimman vaivattomasti, jotta karaokekokemus olisi mahdollisimman mieluisa asiakkaillesi. 

  • Soita - Soittaa jonosta seuraavan toivotun kappaleen.
  • Pysäytä - Pysäyttää käynnissä olevan kappaleen, Paina "Soita" jatkaaksesi kappaletta pysäytetystä kohdasta.
  • Keskeytä - Keskeytä nappi pysäyttää kappaleen toiston kokonaan. Tätä toimintoa käytetään usein, mikäli laulaja haluaa aloittaa kappaleen alusta. Kun kappale on keskeytetty, paina "Seuraava" aloittaaksesi kappaleen alusta.
  • Seuraava - Kun painat Seuraavaa, syöttää se jonossa seuraavana olevan kappaleen laulettavaksi karaoke soittimeen. Aikaisempi kappale joka soi poistuu automaattisesti jonosta painettuasi seuraavaa.
  • Vedä ja raahaa muuttaaksesi jonon järjestystä - Voit muuttaa jonossa olevien kappaleiden järjestystä painamalla jonossa olevaa kappaletta pohjassa, ja raahaamalla sen uuteen paikkaan jonossa. Ohessa kuva miten tämä toimii.

  • Poista kappale jonosta - Näpäytä kappaletta kerran minkä haluat poistaa jonosta, tämän jälkeen oikeassa yläkulmassa on roskakorin kuva, paina sitä ja vahvista kappaleen poisto. Kun kappale on poistettu onnistuneesti, sovelluksen yläosaan ilmestyy vihreä ilmoituslaatikko joka ilmoittaa kappaleen onnistuneesta poistosta jonosta.

Kuuma vinkki! Mikäli jonossa seuraavana oleva laulaja (1) on estynyt eikä pääse heti laulamaan, voit siirtää hänen kappaleen alemmas jonossa myöhemmin laulettavaksi. Näin ollen seuraavana jonossa oleva laulaja (2) pääsee laulamaan aikaisemmin ja karaoke ei keskeydy hetkeksikään!

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ei hätää, lähetä viestiä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme ohjesivuston kautta!