Laulujonon hallinta

Jonoa voidaan hallita joko itse tai täysin automaattisesti

Voit asettaa karaoken ja laulupyynnöt täysin automaattiseksi Singa Prossa. Paras mahdollinen automaattinen jononhallinta tapahtuu asettamalla seuraavat toiminnot Singan asetuksista:

Tässä vielä kertauksena:

1. Asetukset -> Yleiset -> Jono
  2. Autoplay > päälle
  3. Automaattinen hyväksyntä > päälle
  4. Vaadi nimi > päälle
  5. Näytä tulevat laulajat > päälle
  6. Näytä aika-arviot > päälle

jono

Laulujonoa voidaan hallita siirtelemällä kojelautanäkymässä jonossa olevia pyyntöjä painamalla laulua ja raahaamalla kappale ylös tai alaspäin jonossa. Tyhjennä jono illan päätteeksi. Katso video aiheesta!

Kun yllämainitut asetukset ovat päällä, Singaan voidaan lähettää laulupyyntöjä jotka hyväksytään automaattisesti. Jos haluat rajoittaa mobiilisovelluksesta tai laulutoivetabletista tulevia laulupyyntöjä, poista automaattinen hyväksyntä päältä.

Voit myös asettaa laulupaikan yksityiseksi, jolloin vain koodin avulla pääsee kirjautumaan laulujonoon.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ei hätää, lähetä viestiä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme ohjesivuston kautta!