Laulupaikkaan ei voida kirjautua

Laulupaikkaan ei voida kirjautua sisään mobiilisovelluksen kautta

• Tarkista että olet varmasti Online-tilassa kohdasta Laulupaikka ja pallo on vihreä.
  • Tarkista että laulupaikkasi ei ole yksityinen. Tällöin mobiilikäyttäjän tulee hakea yksityiset laulupaikat ja syöttää yksityispaikallesi antama koodi.
  • Jos mobiililaitteesta lähetetty laulupyyntö ei näy jonossa, tarkista Singa Pro asetuksista että laulutoiveet ovat automaattisesti hyväksytty, etteivät ne ole jääneet hyväksymistilaan.
  • Mobiilikäyttäjän puhelimesta on sijaintipalvelut oltava sallittu
  • Mobiilikäyttäjän on oltava riittävän lähellä laulupaikkaa
  • Mobiilikäyttäjä voi lisäksi tarkistaa että puhelimen ohjelmistopäivitys sekä applikaatio ovat ajantasalla. Kovin vanhoissa puhelinmalleissa saattaa olla liian vanha ohjelmistopäivitys tai käyttöjärjestelmä ei enää toimi nykyisten teknisten vaatimusten mukaisesti, joka voi estää pääsyn laulupaikkaan.