Annonser på dina venueskärmar

Här är instruktionerna för hur du visar annonser mellan Karaoke-låtar:

Logga in på https://admin.singa.com/ med Singa Pro-användarnamn och lösenord. Lägg till bilder från Venues -> Annonsering -> Lägg till bild -> ladda ner bilden från din dator. Du kan också lägga till flera bilder samtidigt.

addannonser

Klicka på synhetsikonen för att justera synligheten för att publicera din annons. När bilden har laddats ner och visas på skärmen, kommer den också att visas i Singa Pro-applikationens annonspanel.

Om annonserna inte laddas omedelbart i Singa Pro-applikationen, tryck på "uppdatera" -knappen i webbläsaren längst upp till höger. Obs: vi endast stöder bildfilerna ".jpeg", ".jpg" och ".png". Den rekommenderade storleken på annonsbilden är 1920 x 1080 pixlar.

Hantera reklamfilmer på skärmen genom Singa Pro -> trycka på Inställningar -> Annonser.

adds

Dessutom kan du hantera din venueinformation från medlemskapssidan (Obs: adressinformation kan inte redigeras), göra din lokal privat eller ladda upp Singa Business marknadsföringsmaterial till din webbplats, till exempel. Se vad du kan göra på medlemswebbplatsen här!

Hittade du inget svar? Oroa dig inte - skicka oss e-post till support@singabusiness.com, eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller hjälpsidan!