Offline toiminto ja käyttö

Voit käyttää Singa-karaokea myös ilman nettiyhteyttä offline-tilassa

Singa Business Pro sovellusta voi käyttää sekä verkkoyhteydessä että Offline-tilassa. Kun ennakkohaku on päällä, sovellus lataa automaattisesti kappaleita laitteen muistiin ja tällöin internetyhteyttä ei tarvita.

• Aktivoi ennakkohaku päälle menemällä Asetukset -> Välimuisti -> Ota käyttöön ennakkohaku. Aktivoi myös Kappaleen paikallisen saatavuuden osoitin päälle.
  • Varmista että internetyhteys on päällä. Mitä nopeampi yhteys, sen nopeammin kappaleet latautuvat.
  • Jos haluat ladata vain tietyn kielisiä kappaleita, käy vaihtamassa laitteen näppäimistö esim. englanniksi ja poista kaikki muut kielet. Applikaatio lataa aina automaattisesti suosituimmat kappaleet ensisijaisesti.
  • Voit tämän jälkeen lisätä haluamasi kappaleet laulujonoon, jotka tallennetaan muistiin. Laita ne soimaan, niin tallennus alkaa automaattisesti. (Kappale latautuu hyvällä yhteydellä n.30 sekunnin jälkeen soittamisen aloittamisesta).
  • Tallennustilan käyttö - kohta näyttää kuinka paljon sisältöä on latautunut muistiin. Suosituimmat ja uusimmat kappaleet tallentuvat aina ensisijaisesti mustiin.

muisti

Offline käyttö ja lentokonetila

Offline käyttöä varten käytäthän ja laitathan tällöin myös Wi-fi:n pois päältä. Löydät Lentokonetila- että Wifi- painikkeen nopeimmin pyyhkäisemällä näytön oikeasta yläreunasta alaspäin tai voit vaihtoehtoisesti mennä laitteen asetuksien kautta (ratas-ikoni) Wi-Fi ja lentokonetilaan.

offline

Valmiiksi latautuneet kappaleet offline- käyttöä varten

Kun kappale on latautunut kokonaan laitteen muistiin, näkyy kappaleen yläkulmassaa vihreä pallo. Tämän jälkeen voit sammuttaa Wifi-yhteyden ja aloittaa Offline-käytön. Tässä ohje, kuinka asetat Singan äänentoistolaitteeseen sekä ulkoisiin näyttöihin!

offlinetilapäällä

Suosittelemme myös seuraavia asioita Offline-käyttöä varten

• Kirjautuaksesi sisään Singa Prohon, laita ensin internetyhteys päälle. Laite vaatii yhteyden sisäänkirjautumisvaiheessa ja Singa pysyy tämän jälkeen kirjautuneena vaikka yhteys suljetaan tai katkeaisi vahingossa.
  • Kirjaudu internetiin laitteella vähintään kaksi kertaa kuukaudessa ohjelmisto- ja sovelluspäivityksen vuoksi sekä uusien kappaleiden latautumisen vuoksi.
  • Huomioithan, että Singan kappalemäärä kasvaa koko ajan. Suosittelemme siksi käyttämään mahdollisimman isomuistista iPadi offline-käytössä, jotta voit ladata mahdollisimman laajan Singa-katalogin laitteeseen.

Etkö saanut Offline-toimintoa käyttöösi? Ei hätää, ota yhteyttä tuki@singabusiness.com!