Singa asiakas-iPadin lukitus

Näin lukitset Singan laulutoivetabletin

Laulutoive eli asiakas-iPadin (Singalta tilattu) voit lukita seuraavien ohjeiden avulla:

Aseta käyttöohjaus päälle

• Mene iPadin asetuksiin painamalla Ratas-ikonia.
  • Valitse Käyttöapu
  • Laita Ohjattu käyttö päälle
  • Mene Singa Checkin-applikaatioon
  • Paina kolme kertaa nopeasti kotinäppäintä
  • Valitse Aloita oikeasta yläkulmasta
  • Anna pääsykoodi (HUOM! kirjoita koodi ylös, sillä et muuten pääse pois kyseisestä tilasta jos et muista koodia)
  • Tämän jälkeen laite on valmis käyttöön

Poista käytöstä

• Paina kolme kertaa nopeasti kotinäppäintä
  • Anna pääsykoodi
  • Valitse Lopeta vasemmasta yläreunasta

Kuinka asennan asiakastabletin myös muihin kuin tabletteihin kuin Singan iPadiin, katso tästä!

Etkö löytänyt vastausta? Lähetä meille viestiä osoitteeseen tuki@singabusiness.com niin vastaamme mahdollisimman pian!