Singa Business Pro i offline-läge

Singa Business Pro kan användas i offline-läge

Mängden låtar du kan använda i offline-läge beror på tillgängligt lagringsutrymme på din huvudsakliga iPad:

  • 128GB - 15-20 000 sånger
  • 256GB -  30-40 000 sånger
  • 512GB - 60-80 000 sånger
  • 1TB - over 100 000 sånger

Här är en steg-för-steg instruktionsvideo för att ställa in offline-läge. Skriftliga instruktioner följer nedan.

Hur man laddar ner de mest populära låtarna från din region

1. Öppna Singa Pro > Inställningar > Cache > Aktivera Prefetch > På

2. Se till att tillståndet är aktivt

a. Om inte, vänligen lägg Prefetch AV och PÅ igen och öppna igen Singa applikationen efter att ha stängt den.

3.  Lägg på Indikera att låt finns i offline

a. Du kan se en grön prick bredvid låtarna som är tillgängliga offline. Låtar som ännu inte har laddats ner kommer att ha en grå prick

Diskanvändning anger hur mycket innehåll som har laddats ner. När du har slutfört nedladdningen och vill börja använda offline-läget slår du på flygplansläget och inaktiverar Wi-Fi.

Observera att de mest populära låtarna prioriteras vid nedladdning. När du spelar ett visst karaoke spår kommer det att laddas ner och vara tillgängligt för dig även i framtiden. Sök efter och spela de låtar som du känner att du måste ha i appen. Singa Pro kommer att starta förhämtnings processen (prefetching process) efter att du tryckt på Spela.

Om du bara vill ladda ner låtar automatiskt på ett visst språk, växla enhetens tangentbord till önskat språk och radera alla andra språk.

download

Hur får man åtkomst till offline-läge?


1. Sätt på flygplansläge

2. Kontrollera att Wi-Fi är inaktiverat

Bra att veta: Du hittar knapparna Flygplansläge och Wi-Fi snabbast genom att svepa nedåt från skärmens övre högra hörn, eller alternativt gå till enhetens inställningar (kugghjuls ikon) > Wi-Fi respektive Flygplansläge.

Andra rekommendationer

  • För att kunna logga in på Singa Pro så behöver iPaden vara uppkopplad till internet. Dock när man väl är inloggad, så behöver man inte logga ut.
  • Ha iPaden uppkopplad till en nätverksanslutning åtminstone två gånger i månaden. På så vis kan vi garantera att systemet uppdateras tillräckligt ofta, samt att nya låtar kan användas.
  • Notera att Singas låtkatalog växer konstant. Därför rekommenderar vi en iPad med minst 512 GB internminne för att få den större mängden innehåll nedladdat till iPads egna minne.
Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till , chatta med oss ​​via Singa-Appen, hjälpsidan eller Admin-sidan!