Singa Business Pro i offline

Singa Pro har full funktionalitet även i offline-läge.

Singa Pro har full funktionalitet även i offline-läge. Vare sig om venuen är nere i en källare eller ute till sjöss, så fungerar Singa lika bra i offline som online. Dock kan följande saker vara bra att veta före.

Aktivering av prefetch

Före man använder Singa Pro i offline-läge, så rekommenderar vi att använda prefetch för att ladda upp låtar i iPadens internminne.

För att ladda upp låtar, se till att iPaden är uppkopplad till internet. Desto snabbare uppkoppling, desto snabbare lagrar systemet upp låtar i iPadens internminne.

Se till att cache inställningarna är rätt. D.vs. att Använd prefetch och Indikator av låt i offline är på. Status skall vara Aktiv. Om statusen säger Tom gång så kan man försöka starta om appen och stänga av och på både Använd prefetch och Indikator av låt i offline.

Obs! Om du vill bara uppladda till ex engelska låtar, ta bort alla andra språk från inställningar i tangentbord.

Offline-läge
För att Singa Business Pro skall fungera i Offline-läge, sätta iPaden i flygplansläge. Det hindrar iPaden att koppla upp till en nätverksanslutning som är för svag för att Singa Pro skall kunna fungera fullt ut.

Låtar som kan användas i offline-läge: Den gröna lampan som lyser på skivomslaget indikerar att låten har laddats upp i iPadens egna internminne.

Andra rekommendationer

• För att kunna logga in i Singa Pro så behöver iPaden vara uppkopplad till internet. Dock när man väl är inloggad, så behöver man inte logga ut.
  • Ha iPaden uppkopplad till en nätverksanslutning åtminstone en gång varannan vecka. På så vis kan vi garantera att systemet uppdateras tillräckligt ofta, samt att nya låtar kan användas.
  • Anmärkningsvärt är att Singas låtkatalog växer konstant. Just nu räcker en iPad med ett internminne på 512GB för att ladda upp den största möjliga katalogen.
  • Singa Pro prioriterar prefetch i populäritetsordning
Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!