Singa Business Pro Kiosk-läge

För privata karaokerum eller situationer där era gäster har åtkomst till Singa Business, kan det vara bra att låsa inställningarna. På så vis hindrar ni gästerna att fingra på inställningarna.

På följande vis hanterar ni Singa Business Kiosk -läge:

kiosk

Menyn längst upp till vänster -> Inställningar -> Använd kioskläge. Åtkomst till inställningar är nu låst. Systemet går att låsa upp via hänglåset som har dykt upp längst upp till höger. Systemet går att låsa upp med samma lösenord som för Singa Business.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com, eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!