Singa Business Pro inställningar

Hur man konfigurerar iPad när den anländer

Slå på enheten. Om du ser Singa Pro-applikationen på skärmen kan du logga in på Singa Pro och konfigurera din enhet med dina ljudsystem och skärmar. Om enheten hälsar dig (med Hello, Hola, Bounjour etc.), fortsätt med följande instruktioner:

Tryck hem för att öppna

• Välj språk
  • Välj ditt land eller din region
  • Välj "Ställ in manuellt"
  • Välj ditt Wi-Fi-nätverk och ange Wi-Fi-lösenordet
  • Välj "Klar" i det högra övre hörnet

iPad aktiverar nu introduktionen och installerar Singa automatiskt på iPad

• Data & sekretess - välj "Fortsätt"
  • Fjärrhantering - välj "Nästa"
  • Håll din iPad uppdaterad - välj "Fortsätt"
  • Location Services - välj "Enable Location Services"
  • Välj "Fortsätt" tills iPad välkomnar dig - välj "Start"

Tryck på MDM-ikon -> välj "Tillåt" och välj sedan "Alltid tillåt"

Kontrollera några fler inställningar för att säkerställa en optimal användarupplevelse:

• Inställningar -> Allmänt -> Programuppdatering -> Ladda ner och installera
  • Allmänt -> Multitasking & Dock -> Radera alla alternativ
  • Inställningar -> Bluetooth -> Av
  • Inställningar -> Display & Ljusstyrka -> Autolås -> Välj önskad tid eller "Aldrig"

Nu är installationen klar och du kan fortsätta genom att lägga till ljudsystem och skärm för att starta din karaoke-parti med Singa!

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com, eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!