Singa iPadin käyttöönotto

Jos laitteen asetukset ja tiedot ovat tyhjennetty, tulee laite ottaa käyttöön uudestaan

Käynnistä iPad. Jos näet työpöydällä Singa Pro aplikaation, siirry suoraan Singa Pro applikaatioon ja anna käyttäjänimi sekä salasanasi.

Jos iPad tervehtii sinua (Hei, Hello, jne) jatka alla olevien ohjeiden mukaisesti:

1. Avaa painamalla kotinäppäintä (press home to open)

• Valitse kieli
  • sekä maa tai alue
  • Valitse "Ota käyttöön käsin
  • Valitse Wi-Fi-verkkosi ja syötä salasana
  • Valitse "Seuraava" oikeasta yläkulmasta

2. iPad aktivoi nyt käyttöönottoa ja asentaa Singa Prota automaattisesti. Jatka kun asennus päättyy seuraavilla toimenpiteillä:

• Tiedot ja tietosuoja -  valitse "Jatka"
  • Etähallinta - valitse "Seuraava"
  • Pidä iPad ajan tasalla - valitse "Jatka"
  • Ota "Sijaintipalvelut" käyttöön
  • Valitse "Jatka" kunnes iPad kutsuu sinut tervetulleeksi - valitse Aloita

Paina etähallintajärjestelmä Simple MDM:n ikonia, valitse "Salli" ja sitten valitse "Salli aina".

3. Tee vielä seuraavat toimenpiteet mukavampaa käyttökokemusta varten:

• Asetukset -> Yleiset –> Ohjelmistopäivitys -> Lataa ja asenna.
  • Yleiset -> Moniajo ja Dock -> Poista kaikki valinnat päältä.
  • Asetukset -> Bluetooth -> Pois.
  • Näyttö ja kirkkaus -> Automaattilukitus -> Valitset haluamasi aika tai Ei koskaan.

Nyt käyttöönotto on valmis ja voit käynnistää Singan. Katso kuinka laite kytketään äänentoistoon sekä kuvaruudulle!

Eikö onnistunut? Jos ei, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme tukisivuston kautta!