Singa Business Pro medlemssida

Singa Business Pro-kunder har sin egen medlemssida, där de kan redigera Venue-information och har alternativ för lägg venuen till privat, lägga till annonser mellan karaokesongs och ladda ner Singa Business-marketing-paket som används. Logga in från här: https://admin.singa.com/

Venues

På användarens webbsida kan du uppdatera din venue ytterligare information så att appanvändarna enkelt kan hitta sin väg till din plats.

• OFFENTLIG – Ställ in din publikplats eller stäng av den
  • NAMN– Lägg till ett namn för din plats
  • BESKRIVNING – Beskriv din plats som du vill
  • KOD - Koden är endast för dem vars lokal är privat. Stäng av Public för att lägga till koden, så att ingen kan gå till din karaokekö utan kod.
  • BILD - Ställ in en bild för din plats. 512 x 512 är minsta storlek men vi rekommenderar storlek 1920 x 1080.
  • PLATS - Din adress som dyker upp i appen och online.
  • ÖPPETIDER - Ställ in öppettiderna. Kom ihåg att spara!
  • KÖER - Inställningsnamn för dina köer. Spara.

Kontrollera annonserna

• Kontrollera annonser i realtid: Publicera, dölja, ställa in timing eller ta bort.
  • Lägg till annonser i: Lägg till en annons
  • Annonsering kan justeras på det sätt du vill: Tid - ställ in valet med sekunder eller ställ in startdatum och slutdatum.

Du kan också välja specifika dagar i veckan när annonsen kommer att dyka upp. Du kan kontrollera annonsernas synlighet genom att ställa in en annons offentlig eller dold genom att klicka på / av. När du har publicerat dina annonser kan du också styra dem från appen.

Material

Du kan använda Singa-marknadsföringsverktygssatsen för dina sociala mediekanaler för att få fler sångare till karaoke på din plats!

Vi har skapat några annonser för Facebook och Instagram som du kan använda om du vill. Du kan också erbjuda en gratis månad Singa Premium till sångarna så att de kan öva på sina låtar på nätet eller i användarappen innan de går upp på scenen.

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!