Soundcraft asetukset

Reitittimen asetukset

1. Etsi reitittimen DHCP asetukset (verkkoprotokolla jonka oletusarvo on yleensä 192.168.1.1).
2. Määritä välille 192.168.1.12 - 192.168.1.21

Siirry sitten Soundcraftiin...

3. Käynnistä Soundcraft mikseri ja valiltse Soundcraftin oma hotspot verkkoyhteydeksi
4. Mene “Mikseriinr” Singa Buseinss Pro ja...

...sitten verkkoasetukset...

5. ... Valitse Verkko ja Paina “Asenna / Config” jos kysyy käyttäjätietoja, aseta: admin/admin
6. Asenna LAN = Ethernet ensin
* Klikkaa “Enabled” (salli)
* Valitse "Manual"
* Tyyppi IP: 192.168.1.10, "Netmask" 255.255.255.0 ja reitittimen IP: 192.168.1.1
* Tallenna / Päivitä (tai Save / Update)
* Buuttaa Soundcraft mikseri (odota 30 sekuntia ennen virran sytyttämistä takaisin)

...ja sitten vielä takaisin iPadiin

7. Yhdistä iPad Soundcraftin omaan hotspot- yhteyteen ja avaa Singa sovelluksesta mikseri >
* Network page
* WIFI Configuration
* Disable
* Save/update
* Buuttaa Soundcraft mikseri taas ja odota 30 sekuntia ennen kuin laitat virran päälle

8. Yhdistä mikseri uudelleen sen omaan hotspotiin
* Verkko / Network
* Hotspot Configuration
* Disable
* Save/update
* Buutta Soundraft mikseri taas ja odota 30 sekuntia ennen kuin laitat virran päälle

9. Yhdistä seuraavaksi Singa normaaliin Wi-Fi yhteyteen ja mene Singa Pro Asetuksiin > Mikseri ja kirjoita 192.168.1.10 verkkotunnuskenttään
10. Nyt Soundcraft on yhdistetty Singan kautta ja valmis käyttöön!

Valmis!