Soundcraft inställningar

Ställ in routern först

1. Gå till routerns DHCP Inställningar > Standard är vanligtvis 192.168.1.1.
2. Konfigurera DHCP-intervall till 192.168.1.12

...och nu till Soundcraft...

3. Starta Soundcraft mixer och välj Soundcrafts egen hotspot som nätverk
4. Gå till "Mixer" i Singa Business Pro

Sedan nätverket

5. Välj Nätverk och tryck på "Config"> Om det frågar användarinformation: sätt admin/admin
6. Ställ in LAN = Ethernet först> Klicka på "Enabled" > Klicka på "Manual och skriv IP som 192.168.1.10, Netmask som 255.255.255.0 och routerns IP som 192.168.1.1 > Spara / uppdatera > Starta om Soundcraft-mixern (vänta 30 sekunder innan du sätter tillbaka strömmen på)

...nästa iPad

7. Anslut iPad igen till Soundcrafts egen hotspot och öppna Singa Pro's mixer> Nätverkssida> WIFI-konfiguration> Inaktivera> Spara / uppdatera> Starta om Soundcraft mixern igen (vänta 30 sekunder innan du slår på strömmen igen)

8. Anslut mixern igen till sin egen hotspot> Nätverk> Hotspot-konfiguration > Inaktivera > Spara / uppdatera > Starta om Soundcraft-mixern igen (vänta 30 sekunder innan du slår på strömmen igen)
9. Anslut nu till det vanliga Wi-Fi du använder med Singa och gå till Singa Pro-inställningar > Mixer och skriv 192.168.1.10 i domänfältet.
10. Allt klart! Nu kan du använda Soundcraft-mixer med Singa!

Du är klar!