1. Help Center
  2. Admin-sida & fakturering

Så här uppdaterar du adressen till din venue

Behöver du uppdatera din venues adress?

Du kan själv inte ändra adressen eller platsen själv i appen eller på Admin-sidan, utan Singas support uppdaterar adressen åt dig. Du kan uppdatera eller ändra adressen till din venue genom att kontakta oss via support@singabusiness.com eller via Singas chatt.

Du kan dock ändra namn, beskrivning, bild och öppettiderna för din venue via Admin-sidan.

1. Logga in på Admin-sidan med ditt Singa Pro-inlogg
  2. Välj Venue från listan i det övre högra hörnet
  3. Välj Ändra uppgifter från menyn till vänster

Om platsen där du använder Singa Pro ändras kontinuerligt rekommenderar vi att du försöker ställa in din plats som privat venue. Kunder kan bara hitta privata venue med en kod, kunderna kan ansluta sig oavsett var du befinner sig, så länge de kan koden.