Singa Radio taustamusiikin käyttö

Singan kautta voit soittaa Singa Radion taustamusiikkia karaokekappaleiden välissä

Voit hallinnoida taustamusiikkia ja musiikin lähdettä Singa Pron asetuksista. Seuraavan ohjeen avulla asetat ja säädät taustamusiikkia. Katso video kuinka asetat taustamusiikin!

Valitse Asetukset (ratas-ikoni) -> Musiikkipalvelu -> Singa Radio

singaradio asetukset

Napsaut automaattinen musiikintoisto päälle kun haluat taustamusiikin soivan karaokekappaleiden välissä. Kojelautanäkymän liila palkin kautta voit säätää äänenvoimakkuutta. Musiikkityyli valitaan Singa Radion näkymästä painamalla haluttu tyyli.

singaradio

Katso ohjeet DJ Onlinen käyttöön tästä linkistä!

Huomioithan, että DJ online on erillinen ostettava musiikkipalvelu. Olethan yhteydessä myyntiimme myynti@singabusiness.com tai soittamalla +358 44 7437700, mikäli haluat DJ Online palvelun käyttöösi.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chatin kautta osoitteessa help.singabusiness.com