Singa Radio taustamusiikin käyttö

Singan kautta voit soittaa Singa Radion taustamusiikkia karaokekappaleiden välissä

Voit hallinnoida taustamusiikkia ja musiikin lähdettä Singa Pron asetuksista. Seuraavan ohjeen avulla asetat ja säädät taustamusiikkia.

Napauta Valikko-painiketta (kolme viivaa vasemmassa yläkulmassa) ja valitse Musiikki-välilehti.

Valitse Asetukset (ratas-ikoni) -> Musiikkipalvelu -> Singa Radio

singaradio asetukset

Napsauta automaattinen musiikintoisto päälle kun haluat taustamusiikin soivan karaokekappaleiden välissä. Kojelautanäkymän liilan palkin kautta voit säätää äänenvoimakkuutta. Haluttu musiikkityyli valitaan Singa Radion näkymästä valitsemalla genre listasta.

singaradio

Katso ohjeet DJ Onlinen käyttöön tästä linkistä!

Huomioithan, että DJ online on erillinen ostettava musiikkipalvelu. Olethan yhteydessä myyntiimme myynti@singabusiness.com tai soittamalla 09 42 45 23 25 mikäli haluat DJ Online palvelun käyttöösi.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chatin kautta osoitteessa help.singabusiness.com