Yksityinen laulupaikka Singa Prossa

Yksityisen laulupaikan käyttö on suositeltavaa, jos käytät Singaa useammassa paikassa tai jos et halua laulupaikan näkyvän kaikille Singan mobiilisovelluksen käyttäjille.

1. Kirjaudu Jäsenhallintasivustolle käyttäen Singa Pro-tunnuksiasi.
  2. Valikon vasemmasta reunasta, valitse Laulupaikat -> Muokkaa tietoja -> Valitse Julkinen pois päältä. Laulupaikka on yksityinen, kun kytkin on harmaana ja pallukka on sen oikealla puolella.

Tämän jälkeen sinun tulee asettaa koodi laulupaikallesi.

Asiakkaiden tulee syöttää koodi Singan mobiiliapplikaatiossa klikkaamalla Laulupaikat > Etsi laulupaikkojaLöydä laulupaikka koodilla ennen kuin he voivat ehdottaa ensimmäistä kappaletta.

Etkö löytänyt vastausta? Ota yhteyttä Chat -palvelun kautta tai lähetä viestiä meille osoitteeseen tuki@singabusiness.com.