Yleistä

Yleistä tietoa Singa Business Prosta ja käytöstä

Singa Pro –pakettiin sisältyy

• Apple iPad, suojakotelo, suojakalvo & lukko
  • Laturi
  • AV tai VGA adapteri

Pika-asennusohje

• Liitä iPad tilan omaan langattomaan verkkoon. Jos netin nopeus on alle 5 MBPS, tai langaton netti on julkinen, suosittelemme hankkimaan 4G-modeemin. Voit testata verkkosi nopeuden täältä
  • Kun iPad on kytketty nettiin oikein, näkyy näytön vasemmassa yläkulmassa langattoman verkon Wi-Fi-ikoni
  • Kytke HDMI-kaapeli iPadiin ja näyttöihin
  • Kytke audiokaapeli iPadiin ja mikseriin
  • Kirjaudu tunnuksillasi Singa-applikaatioon ja karaokeviihde voi alkaa!

Yleistä iPad-laitteesta

• Jos iPadin akku loppuu, liitä se laturiin ja käynnistä uudestaan 10 minuutin päästä. Suositus on pitää iPadia aina kiinni laturissa
  • Jos ääni ei kuulu, irrota audiokaapeli, kiinnitä se uudestaan ja säädä iPadin sivusta äänenvoimakkuutta
  • iPadin äänenvoimakkuutta tai näytön kirkkautta ei tarvitse pitää maksimilla
  • Jos et käytä Bluetoothia – voi sen pitää pois päältä akun keston takia
  • Jos haluat sammuttaa iPadin pidä virtakytkintä 5 sekuntia pohjassa ja vedä sormella oikealle “sammuta”.

Singa Applikaation sulkeminen

• Tuplaklikkaa kotinäppäintä ja vedä applikaatioikkuna sormella ylös

Etkö löytänyt etsimääsi? Lähetä mailia tuki@singabusiness.com --> Vastaamme heti!