1. Help Center
  2. Admin-sida & fakturering

Admin-sidans funktioner

Singa Admin-sidan låter dig upprätthålla din venue information, använda annonsering, hitta marknadsföringsmaterial och mycket mer!

Din alldeles egna admin-sida kan hittas genom att gå till http://admin.singa.com/ och logga in med dina Singa Pro-inloggningsuppgifter, som har skickats till dig i ett onboarding e-mail. I den här artikeln kommer vi att introducera de olika sektioner och kort förklara vad de kan användas till.

Venues

Under Venues hittar du Ändra uppgifter och Annonsering

Ändra uppgifter

Från Ändra uppgifter kan du uppdatera din venue information som kommer att visas i Singa-mobilapplikation och på Venue sidan på Singas hemsida

• Offentligt - Ställ in din venue på antingen Offentlig eller Privat
  • Namn - Namnet på din venue som det visas för kunder
  • Beskrivning - En kort beskrivning om din venue
  • Kod - Lösenkod för Privata venues
  • Bild - En bild för din venue. Minsta storlek på bilden är 512 x 512 px
  • Plats - Adressen för din plats kommer att visas i appen och online. Om du behöver ändra din plats, vänligen kontakta Singas support
  • Öppettider - Ställ in era öppettider

Kom ihåg att spara när du är klar med uppdateringen av inställningarna. Du hittar knappen Spara längst ner på sidan.

Annonsering

Singa låter dig visa reklambilder mellan karaokespår och när karaoken inte spelas.

Läs mer om annons funktionen från denna artikel.

annon

Karaokebox > Enhetshantering

Dina karaokerum kan enkelt kontrolleras via Admin-sidan. Läs instruktionerna för hur du ställer in karaokebox här, och hur man använder det här.

Material > Marknadsföringspaket

Du kan använda Singas marknadsföringsverktyg för dina sociala mediekanaler för att engagera dina kunder.

marknads

Organisation

Under Organisation hittar du Fakturering och Företagets uppgifter

fakturering