Singa Business Lite - Käyttöönotto

Näin kytket karaokelaitteiston ja aloitat Singa Business Lite -karaoken käytön

Näin käytät Singaa, katso ensin video Liten käyttöönotosta!

Mitä tarvitset:

• Tietokone / kannettava tietokone
  • TV tai muu näyttö ja liitäntäkaapeli (HDMI-kaapeli ja mahdollinen sovitin)
  • Kaiutin / äänentoistojärjestelmä
  • Mikrofoni(t) ja mikseri sekä niiden tarvitsemat johdot (XLR-kaapeli)
  • Internet-yhteys, suosittelemme vähintään 5 Mbps

1) Yhdistä tietokone ulkoiseen näyttöön

• Kytke tietokone televisioon / muuhun ulkoiseen näyttöön HDMI-kaapelilla. Tietokoneesi liitännöistä riippuen saatat tarvita sovittimen HDMI-kaapelin kytkemiseksi tietokoneeseen.
  • Napsauta Lite-sovelluksessa "Yhdistä ulkoinen näyttö"-nappulaa ja valitse oikea näyttö sivun oikeaan yläkulmaan aukeavasta listasta.

Jos haluttua näyttöä ei näy listassa, tarkista tietokoneesi näyttöasetukset ja valitse Laajenna työpöytä-/näyttötila. Lue lisää

2 ) Kytke tietokone RCA-kaapelilla mikseriin

• RCA-kaapelin kaksiosainen pää (punainen + valkoinen) on kytketään mikseriin ja yksiosainen pää tietokoneen kuulokeliitäntään.

3) Kytke ääni mikseristä kaiuttimeen / äänentoistojärjestelmään

• Usein tämä tehdään XLR-kaapelilla, mutta riippuu käyttämästäsi audiolaitteesta.

4) Kytke mikrofoni(t) mikseriin omiin kanaviinsa XLR-kaapelilla

• Säädä mikrofonin äänenvoimakkuutta mikserin läpi ja tee muita äänisäätöjä, kuten lisää kaikua.