1. Help Center
  2. Admin-sida & fakturering

Annonsering i Singa Business Pro

Du kan hantera dina annonser på skärmarna i din venue

Hur visar man reklamannonser?

Logga in på Singa Business admin-sida med dina Singa Pro inloggningar. Lägg till bilder från Venue > Annonsering > Lägg till bild > ladda upp annonsbilden från din enhet. Du kan också lägga till flera bilder samtidigt. Det rekommenderade bildförhållandet för annonsbilden är 16:9 (Full HD 1920 x 1080 px, 4K 3840x2160 px). Observera att vi endast stöder ".jpeg", ".jpg" och ".png" bildfiler.

Din Venue måste vara aktiverad för att annonserna skall synas.

annonseringbild-1

Klicka på synlighetsikonen för att justera synligheten för att publicera din annons. Du kan ändra ordningen på annons bilderna genom att dra och släppa. När bilden har laddats upp och visas på skärm rutnätet kommer den också att visas i Singa Pro-applikationens annonspanel.

Screenshot 2021-12-16 at 10.33.51-1

Hur man schemalägger annonser?

Med Singa Annonsering kan du schemalägga dina reklamannonser för olika perioder, dagar etc. Så här ställer du in det:

Varaktighet - Ställ in en varaktighet för hur många sekunder den valda annonsen ska visas

Synlighet - När denna är aktiverad kommer den valda bilden att visas i din annonsrotation

Dagar aktivt - Du kan välja vilka dagar i veckan annonsen ska visas. Standardinställningen har alla dagar aktiva

Alla dagar/Specifika dagar - Annonsen kan visas hela dagen eller så kan du välja specifika tider för den valda annonsen (t.ex. en happy hour-kampanj)

Startdatum/Slutdatum - Välj de datum under vilka du vill att bilden ska roteras

annonsering-1Hantera annonser via Singa Pro-appen

Du kan också hantera annonserna genom Singa Pro-appen genom att trycka på Meny > Inställningar > Reklam. Härifrån kan du ställa in varaktigheten och ändra rotationsordningen genom att dra och släppa. Om du inte kan se Reklam fliken i Inställningar, gå till Dashboard och se till att din venue är online. Punkten bredvid Venue i det övre högra hörnet är grön när din venue är aktiverad och röd när den är avaktiverad.

Om annonserna inte laddas omedelbart i Singa Pro-applikationen, tryck på knappen "Refresh" uppe till höger.

adds-1