1. Help Center
  2. Suomi
  3. Singa Business Pro - Betatestaajille

Asiakastilan käyttö Singa Pron betaversiossa

Voit rajoittaa laitteen käyttöä ottamalla asiakastilan käyttöön

Asiakastilan käyttö asiakkaidesi itsenäiseen karaoken käyttämiseen asetetaan Singa Pron asetuksien kautta.

Valitse Asetukset (kolme viivaa, vasen yläkulma) Yleiset -> Asiakastila -> Ota käyttöön asiakastila.

Lukitus avataan painamalla lukon kuvaa oikeasta yläkulmasta. Anna Singa Pro salasana ja poista lukitus.

Eikö onnistunut? Jos ei, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme help.singabusiness.com sivuston kautta!