Asiakastilan käyttö

Voit rajoittaa laitteen käyttöä ottamalla asiakastilan käyttöön

Asiakastila on vaihtoehto, jonka avulla asiakkaat voivat käyttää Singa Pro -laitetta itsenäisesti. Se voidaan ottaa käyttöön Singa Pro -sovelluksen asetuksista. Pidä Singa Pro -salasanasi saatavilla, sillä tarvitset sitä poistaaksesi asiakastilan käytöstä.

Avaa Asetukset painamalla kolmea raitaa vasemmassa yläkulmassa ja etsi sitten Itsepalvelukaraoke > Ota asiakastila käyttöön.

Asiakastilan aktivoinnin yhteydessä sovellus määrittää automaattisesti toistoasetukset parhaan kokemuksen saamiseksi (esim. automaattinen toisto päällä). Voit ohittaa tämän ja säilyttää omat mukautetut asetukset ottamalla käyttöön "Ohita oletusasetukset" kohdasta "Itsepalvelu-ja Karaoke Box-tilan asetukset".

Kaikki muut iPadin ominaisuudet lukitaan. Voit poistaa asiakastilan käytöstä napauttamalla lukon kuvaa oikeassa yläkulmassa ja syöttämällä Singa Pro -salasanasi.

Huomaa, että internet-yhteys vaaditaan käytettäessä asiakastilaa. Jos internetyhteytesi katkeaa, kaikki iPadin ominaisuudet ovat käytettävissä painamalla Koti-painiketta. Kun internet-yhteys palautetaan, asiakastila aktivoituu uudelleen automaattisesti, kun avaat sovelluksen.

Eikö onnistunut? Jos ei, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme help.singabusiness.com sivuston kautta!