Automaattisen soiton asetukset

Aseta laulujono soimaan automaattisesti näiden ohjeiden avulla

Navigoi Kojelauta-näkymästä asetuksiin (vasen yläkulma, kolme viivaa) ja kohdasta Asetukset > Yleiset > Jono löydät kohdan Auto Play. Tarkista, että asetukset ovat seuraavasti:

1. Auto Play > Päällä
2. Automaattinen hyväksyntä > Päällä

Automaation asetukset

Kun vastaavasti et halua soittaa kappalejonoa automaattisesti aseta samoin Auto Play pois päältä. Voit myös päättää, haluatko näytölle näkyviin tulevat laulajat sekä aika-arviot. Jos aktivoit molemmat asetukset, näyttö tulee näyttämään tältä, kun asiakas laulaa:

IMG_0042
Asetukset valittuasi ja laulupaikan ollessa online-tilassa asiakkaat voivat lähettää laulutoiveita Singan kuluttajasovelluksesta tai Asiakastoivepäätteen kautta. Voit tyhjentää laulujonon tilaisuuden jälkeen Jono-asetuksista.

Etkö löytänyt vastausta? Ei hätää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@singabusiness.com, tai chattaile kanssamme Singa Pro sovelluksen, Tukisivujen, tai Admin-sivujen kautta!