1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Singan Laulukirjasto

Singan katalogissa on yli satatuhatta kappaletta, joten löydät varmasti laulettavaa! Tässä artikkelissa tutustumme laulukirjaston käyttöön.

Mistä löydät laulukirjaston?

Katalogin löytäminen on hyvin helppoa! Sinun ei tarvitse kirjautua mihinkään sisään, mene vain osoitteeseen singa.com/songs. Ethän käytä tätä sivua muuhun kuin kappaleiden selaamiseen.

Kuinka selata Singan laulukirjastoa

Kuinka käyttää Singan laulukirjastoa

1. Hakukenttä - Klikkaa Mitä haluaisit laulaa ja kirjoita kappaleen nimi tai artisti, jota etsit.
  2. Kieli - Valitse mitkä kielet haluat sisällyttää hakuusi.
  3. Tyyli - Valitse yli 30 musiikkityylistä.
  4. Ominaisuudet - Osassa kappaleista on saatavilla erilaisia ominaisuuksia, kuten apulaulu, plus, tai duetto-vaihtoehto.
    1. Apulaulu - Kappaleessa on mukana apulauluraita, jonka voit ottaa käyttöön, jos haluat apulaulun laulamisen tueksi.
    2. Plus - Ominaisuus, jonka avulla seuraat, kuinka hyvin pysyt oikeassa nuotissa laulun aikana.
    3. Duetto - Kappale sopii laulettavaksi duettona eli se on sovitettu kahdelle laulajalle.

Kuinka lajitella tulokset

Tulokset lajitellaan oletuksena suosituimpien mukaan. Jos haluat lajitella tulokset eri tavalla, valitse alta:

• Suosituin
  • Viimeksi lisätyt
  • Nousussa
  • Kesto
  • Laulun nimi a-ö tai ö-a
  • Artistin nimi a-ö tai ö-a

Kuinka lähettää laulutoiveita Singalle

Kelaa sivun alaosaan ja paina Toivo kappaletta. Täytä kappaleen nimi, artisti ja valinnainen karaoketuottaja. Paina sitten Lähetä toive ja pyyntösi on lähetetty!

Voit myös lähettää kappaletoiveesi sähköpostitse osoitteeseen tuki@singa.fi.

Huom! Ethän luo kuluttajatiliä tai tilaa Singa Premiumia osoitteessa singa.com. Singa Business Pron käyttöä varten tarvitset iPadin ja Singa Pro -sovelluksen. Jos sinulla on Singa Business Lite, on sinun kirjauduttava sisään osoitteessa lite.singa.com.