1. Help Center
  2. Hallintasivu & laskutus

Singa Markkinointipaketti laulupaikoille

Markkinointipakettimme sisältää paljon hyödyllistä materiaalia laulupaikallesi. Lue lisää alta!

Miten löydät Markkinointipaketin?

1. Mene osoitteeseen admin.singa.com ja kirjaudu sisään Singa Business -tunnuksillasi.
  2. Klikkaa vasemman sarakkeen Materiaalit -otsikon alta Markkinointipaketti.
  3. Paina "Markkinointimateriaalit löydät tästä linkistä" ja olet perillä!

Mitä Markkinointipakettimme sisältää?

• Singan käyttöohjeet
    • Hyödylliset ohjeet Singan käyttöön kaikille karaoken parissa työskenteleville.
  • Ohjeet laulajille
    • Ohjeet mobiilitoiveiden lähettämiseen Singan sovelluksella.
    • Sisältää Karaoken Selviytymisoppaan, laulutoiveohjeet ja QR-koodin, jonka avulla asiakkaat voivat ladata Singan sovelluksen ja lähettää laulutoiveita omista puhelimistaan.
  • Somekuvat
    • Hehkuta uusia karaokebiisejä ja mainosta karaokeiltoja somessa.
  • Singa-musavisa
    • Järjestä visailuiltoja Singan valmiiden pohjien avulla.
  • Brändipaketti
    • Käytä Singa-logoa ja tuotekuvia markkinointisi apuna.

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan Customer Marketing Specialistimme kanssa, lähetä sähköpostia osoitteeseen tuki@singabusiness.com.