Voinko käyttää Singa Prota pystytasossa?

Ei, Singa Pro -sovellusta voi käyttää tällä hetkellä vain vaakatasossa.

Vaikka monet sovellukset sallivat joustavuuden suunnan suhteen, Singa Pro on suunniteltu tarjoamaan parhaan käyttökokemuksen vaakatasossa. Tämä varmistaa, että laulujen sanat ja muut ominaisuudet näkyvät optimaalisesti, mikä tarjoaa selkeämmän ja vaikuttavamman kokemuksen sekä esiintyjälle että yleisölle.

How to request songs

Miksi vaakataso?
Singa Pro vaakatasossa käytettynä mahdollistaa:

• Parempi luettavuus: Laulujen sanoituksia ja tekstiä on helpompi seurata leveämmillä näytöillä, joten niitä on mukavampi lukea laulamisen aikana.
  • Ominaisuuksien täysi hallinta: Vaakatasoinen näyttö tarjoaa enemmän tilaa kappaleiden valinnoille, soittolistoille ja suorituskyvyn säätimille yhdellä näytöllä.
  • Optimaalinen näyttö: Singa Pron suunnittelu on suunnattu suurille näytöille, jotka usein hyötyvät vaakanäytöstä.

Tulevat päivitykset?

Kuuntelemme aina asiakaspalautetta, ja Pron käyttö pystysuunnassa voisi olla ominaisuus, jota harkitsemme tulevissa päivityksissä. Toistaiseksi voit kuitenkin nauttia parhaasta karaokekokemuksesta varmistamalla, että iPad on vaakatasossa, kun käytät Singa Prota.