Kan jag använda Singa Pro i ett porträttläge?

Nej, Singa Pro-appen stöder för närvarande bara liggande läge.

Medan många appar tillåter flexibilitet i orientering, är Singa Pro utformad för att ge den bästa upplevelsen i liggande läge. Denna orientering säkerställer att karaokegränssnittet, sångtexter och andra funktioner visas optimalt, vilket ger en tydligare och mer uppslukande upplevelse för både artisten och publiken.

How to request songs

Varför landskapsläge?
Singa Pros liggande layout möjliggör följande:

• Bättre läsbarhet: Sångtexter och text är lättare att följa på bredare skärmar, vilket gör det bekvämare att läsa medan du sjunger.
  • Full kontroll över funktionerna: Den liggande vyn ger bättre utrymme för att komma åt låtval, spellistor och prestandakontroller på en och samma skärm.
  • Optimal visning: Appens design är inriktad på stora skärmar, som ofta drar nytta av den horisontella visningen.

Framtida uppdateringar?

Vi lyssnar alltid på kundernas feedback, och porträttläget kan vara en funktion som vi överväger för framtida uppdateringar. För att få den bästa karaokeupplevelsen bör du dock se till att din iPad är i landskapsläge när du använder Singa Pro.