Hur man ställer in en automatiserad karaokeupplevelse

Du kan automatisera din karaoke upplevelse genom att följa stegen i den här artikeln

Öppna först Singa Pro-appens Inställningar > Allmänt > Kö och kontrollera att dessa inställningar är i ordning:

1.  Auto Play > På
  2. Auto Godkänn > På

kön-1

Beroende på dina önskemål kan du välja om du vill visa kommande sångare och visa uppskattad tid för deras tur på din skärm eller inte. Med båda aktiva kommer skärmen att se ut så här under uppspelningen:

download (1)-1

När installationen är klar kan sångare börja skicka låtförfrågningar från sin Singa-mobilapp eller från en Hitta och Önska-station. Du kan rensa kön efter händelsen från köinställningarna.