Hyvä tietää Singa Business Prosta

Miten välttää virhetilanteet ja saada paras mahdollinen karaokekokemus!

Internet yhteys

• Varmista, että iPad on yhdistettynä langattomaan verkkoon. Kun iPad on yhdistettynä langattomaan verkkoon, laitteen oikeassa yläkulmassa näkyy kuvanmukainen symboli.
  • Suosittelemme vähintään 20 mbps nopeudella toimivaa yhteyttä Singa Business Prota varten. Singa toimii hitaammallakin yhteydellä, mutta latausajat ja yleinen kokemus ei välttämättä ole paras mahdollinen.
  • Voit tarkistaa yhteytesi nopeuden helposti osoitteessa https://fast.com

Ohjelmistopäivitykset

• Varmistattehan, että teillä on päivitetyin versio Singa Prosta asennettuna. Voitte tarkistaa mahdolliset päivitykset iPadin App Storesta.
  • Varmistattehan, että iPadissa on uusin ohjelmistoversio asennettuna. Valitkaa Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys > Lataa & Asenna. Suosittelemme laittamaan automaattiset päivitykset päälle, niin iPad pysyy ajan tasalla itsestään kokoajan.
Yleistä iPadista
  • Mikäli iPadista loppuu akku, kytkekää laturijohto kiinni iPadiin ja antakaa ladata n.10min. iPad käynnistyy itsestään, kun siinä on käyttöä varten riittävästi virtaa. Suosittelemme pitämään iPadin latauksessa jatkuvasti (Tai vähintään hetken ennen ja karaoken aikana)
  • Mikäli ääni ei kuulu, irroittakaa audiokaapeli ja kytkekää se kiinni uudestaan ja varmistakaa, että iPadissa on äänet päällä käyttämällä iPadin kyljessä olevia äänenvoimakkuusnäppäimiä.
  • Jos ette käytä Bluetoothia, laittakaa se pois päältä iPadin asetusten kautta säästääksenne akkua.
  • Jos haluatte sammuttaa iPadin, pitäkää virtanäppäintä pohjassa n.5sek ja pyyhkäiskää oikealle sammuttaaksenne laitteen.

Miten käynnistää Singa Pro sovellus uudelleen

• "Tuplaklikkaa" iPadin kotinäppäintä ja pyyhkäise sovellus ylöspäin sulkeaksesi sen. Tämän jälkeen avaa Singa Pro uudelleen sovellusvalikosta kotinäkymästä.
  • Mikäli käytätte uudempaa iPadia josta ei löydy fyysistä kotinäppäintä, pyyhkäiskää iPadin alareunasta ylöspäin ja pitäkää sormet kiinni näytössä sen aikaa, kunnes sovellusvalikko avautuu. Tämän jälkeen, pyyhkäiskää Singa Pro sovellus ylöspäin sulkeaksenne sen..

Etkö löytänyt vastausta? Ei hätää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@singabusiness.com tai lähetä meille viesti chatissa joko Singa Pro sovelluksen kautta, Helppi sivujen tai Admin sivujen kautta!