Inställningar för bakgrundsmusik

Du kan hantera bakgrundsmusiken och musikkällan från Singa Pro-inställningarna.

Använd följande instruktioner för att ställa in och justera bakgrundsmusiken.

Musik

Gå till Meny (tre rand, överst till vänster) > Musik. Härifrån kan du välja vilken genre av bakgrundsmusik som du vill spela mellan karaokelåtarna. Singa Radio är en kompletterande bakgrundsmusiktjänst som ingår i alla våra paket.

Singa har även integrationer för flera olika kommersiella bakgrundsmusik leverantörer. Kontakta vår försäljning på sales@singabusiness.com om du vill veta mer.

IMG_0082

Inställningar

Från Inställningar (kugghjulet) i det övre högra hörnet kan du välja vilken bakgrundsmusiktjänst du vill använda och om du vill att bakgrundsmusiken ska spelas upp automatiskt eller manuellt.

Musiktjänst

Singa Radio är valt som standard. Tryck på Musiktjänst för att välja din köpta bakgrundsmusiktjänst från listan.

Autospela Musik

Autospela-musiken är automatiskt påslagen, vilket betyder att det finns en automatisk toning mellan karaoke spår och bakgrundsmusik. Detta betyder att det inte blir några obekväma tystnader mellan akterna. Autospela fungerar också med alla våra integrerade bakgrundsmusiktjänster. Om du föredrar att styra bakgrundsmusiken manuellt kan du stänga av Autoplay av musik.

Du kan justera volymen och uppspelningen av bakgrundsmusiken antingen från Meny > Musik eller från nere till höger på Dashboard.

IMG_0083

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com, chatta med oss ​​via Singa-Appen, hjälpsidan eller Admin-sidan!