Inställningar för Karaoke Box-läge

Ta reda på hur du styr timingen och koderna när du använder karaoke box-läget

Här är tidskoder för olika inställningar (videon är på engelska):

00:01 Vad är Karaoke Box-läge
00:37 Hur man aktiverar Karaoke Box-läget på Singa iPad
2:39 Hantera dina karaoke boxar på Singa admin sida
3:10 Hur man startar en karaoke-session
3.32 Hur man förlänger eller stoppar en karaoke-session
3:43 Hur man skapar aktiverings koder
4:36 Hur man frigör iPad från karaoke box-läget

Logga in på Singa Business Pro-appen med dina Singa Pro-inloggningar. Navigera till de allmänna inställningarna från det övre vänstra hörnet (tre ränder).

Här är våra rekommenderade inställningar när du använder en Singa Pro-enhet i karaokerum.

• Under Allmänt > aktivera Välj populär variant > På
  • Under  > aktivera Auto Play > På
  • Aktivera Auto godkänn > På
  • Vrid Kräver namn > Av

Dessa inställningar läggs till först eftersom Box-läget inaktiverar användningen av enheten någon annanstans.

• Aktivera Box-läge och namnge sedan din karaoke box, till exempel rum 1, blått rum, etc.

När du aktiverar Box-läget ställer appen automatiskt in inställningar för bästa möjliga upplevelse (t.ex. Autoplay on). Om du vill åsidosätta detta och behålla dina egna anpassade inställningar kan du aktivera "Åsidosätt standardinställningar för kiosk- och boxläge"

IMG_0084-1

Logga sedan in på Admin sidan med dina Singa Pro-inloggningar. Du kan se din Karaoke Box-enhet under Enhetshantering.

Kolla in den här artikeln för information om Hur man använder karaokeboxen