Inställningar för Kioskläge

Genom att aktivera kioskläget kan du låta dina kunder använda den huvudsakliga Singa Pro iPad och låsa alla andra funktioner på enheten. Kioskläget används vanligtvis i karaoke utrymmen med självbetjäning.

Här är videotidsstämplar för olika inställningar (videon här ovan är endast på engelska):

00:04 Vad är kioskläge?
00:21 När ska du använda kioskläget för karaoke
00:31 Hur man går in i kioskläget
1:25 Hur man frigör iPad från kioskläget

Kioskläget är ett alternativ för att låta dina kunder använda en Singa Pro-enhet självständigt. Det kan aktiveras från Singa Pro-appens inställningar. Vänligen ha ditt Singa Pro-lösenord till hands, eftersom du behöver det för att inaktivera kioskläget.

Öppna Inställningar genom att trycka på de tre ränderna i det övre vänstra hörnet och hitta sedan Kiosk > Använd kioskläge.

När du aktiverar kioskläget ställer appen automatiskt in inställningar för bästa möjliga upplevelse (t.ex. Autoplay on). Om du vill åsidosätta detta och behålla dina egna anpassade inställningar kan du aktivera "Åsidosätt standardinställningar för kiosk- och boxläge"

IMG_0084-2

Alla andra funktioner på iPaden kommer att vara låsta. För att inaktivera kioskläget trycker du på hänglåset i det övre högra hörnet och ange ditt Singa Pro-lösenord.

Observera att en internetanslutning krävs när du använder kioskläget. Om din internetanslutning bryts, är alla funktioner på iPaden tillgängliga genom att trycka på hemknappen. När internetanslutningen återställs kommer kioskläget att återaktiveras automatiskt när appen öppnas.