Karaoke Box - tilan asetukset

Kun Karaoke Box-tila on käytössäsi, saat karaokehuoneiden etähallintaasi ajastamalla käytön. Seuraavat asetukset sopivat asiakkaidesi itsenäiseen käyttöön parhaiten.

Kirjaudu Singa Business Pro sovellukseen tunnuksillasi. Valitse Asetukset (vasemmasta yläkulmasta kolme viivaa).

• Valitse Yleiset.
  • Valitse suosituin versio -> laita päälle.
  • Autoplay -> laita päälle.
  • Automaattinen hyväksyntä -> laita päälle.
  • Vaadi nimi -> pois päältä.

Käynnistä joko Ota käyttöön asiakastila tai Ota käyttöön Box - tila. Asiakastila lukitsee laitteen niin, että sillä ei voida käyttää muuta toimintoa. Asiakastilasta pääset pois painamalla lukkoa oikeasta yläkulmasta, sekä syöttämällä Singa Business Pro salasanan.

box-tila

Aloita ottamalla Karaoke Box-tila käyttöön ja annan nimi karaokehuoneelle -> Ota käyttöön. Lue seuraavaksi kuinka hallitset laitetta etähallinan avulla! Tästä linkistä ohjeet etähallinnan käyttöön.

Eikö onnistunut? Jos ei, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme joko Singa applikaation kautta kohdasta Tuki, tai täältä ohjesivustojen kautta!