Karaoke Box - tilan asetukset

Kun Karaoke Box-tila on käytössäsi, saat karaokehuoneiden etähallintaasi ajastamalla käytön. Seuraavat asetukset sopivat asiakkaidesi itsenäiseen käyttöön parhaiten.

Kirjaudu Singa Business Pro sovellukseen tunnuksillasi. Valitse Asetukset (vasemmasta yläkulmasta kolme viivaa).

• Valitse Yleiset.
  • Valitse suosituin versio -> laita päälle.
  • Autoplay -> laita päälle.
  • Automaattinen hyväksyntä -> laita päälle.
  • Vaadi nimi -> pois päältä.

Käynnistä Ota käyttöön Box-tila!

box-tila

Aloita ottamalla Karaoke Box-tila käyttöön ja anna nimi karaokehuoneelle -> Ota käyttöön.

Seuraavaksi kirjaudu hallintasivuille käyttäen Singa Pro -tunnuksiasi. Sinun tulisi nähdä Karaoke huoneesi hallintasivuilla kohdassa Karaoke Box > Laitehallinta. Voit katsoa tästä miten Karaoke Boxia käytetään!

Eikö onnistunut? Jos ei, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme joko Singa-applikaation kautta kohdasta Tuki, tai täältä ohjesivustojen kautta!