Karaoke Box -tilan asetukset Singa Prossa

Kun Karaoke Box -tila on käytössäsi, pystyt hallitsemaan karaokehuoneita etänä ja ajastamaan niiden käytön. Seuraavat asetukset sopivat asiakkaidesi itsenäiseen käyttöön parhaiten.

Kirjaudu Singa Business Pro -sovellukseen tunnuksillasi. Valitse Asetukset (vasemmasta yläkulmasta kolme viivaa) -> Itsepalvelukaraoke. Aktivoimalla Box-tilan, Singa Pro asettaa toistoasetukset automaattisesti parhaimman kokemuksen saavuttamiseksi. Nämä asetukset aktivoidaan automaattisesti:

• Valitse suosituin versio -> päälle.
  • Autoplay -> päälle.
  • Automaattinen hyväksyntä -> päälle.
  • Vaadi nimi -> pois päältä.

Jos haluat säilyttää omat asetuksesi myös Box-tilassa, voit aktivoida Ohita itsepalvelu- ja box-tilan oletusasetukset.

Käynnistät Box-tilan näpäyttämällä Ota käyttöön Karaoke Box-tila ja antamalla nimi karaokehuoneelle.

Seuraavaksi kirjaudu hallintasivuille käyttäen Singa Pro tunnuksiasi. Sinun tulisi nähdä Karaoke huoneesi hallintasivuilla kohdassa Karaoke Box > Laitehallinta.

Voit katsoa tästä miten Karaoke Boxia käytetään!

Eikö onnistunut? Jos ei, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme joko Singa applikaation kautta kohdasta Tuki, tai täältä ohjesivustojen kautta!