Karaoke Box - miten käytän uudessa Singa Pro:ssa?

Voit helposti hallita karaokehuoneitasi hallintasivustoltasi.

Ennen tämän artikkelin lukemista, varmistathan, että Karaoke Box-tila on otettu käyttöön. Voit tarkistaa ohjeet tilan aktivointiin tästä.

• Kirjaudu hallintasivustolle Singa Pro -tunnuksillasi.
  • Valitse Karaoke Box > Laitehallinta.
    • Mikäli olet ottanut Karaoke Box-tilan käyttöön, Karaokehuoneesi näkyvät täällä. Laitteet, joissa Karaoke Box-tila on otettu käyttöön, näkyvät hallintasivulla kuvan mukaisella tavalla:

Valitse kahdesta karaokehuoneen hallintatavasta:

• Istunnon hallitseminen pääsykoodin avulla
  • Istunnon hallitseminen ilman pääsykoodia

Molemmissa tapauksissa ajastin lähtee pyörimään valituksi ajaksi ja istunto päättyy automaattisesti, kun aika loppuu. Karaokehuonetta kohden on yksi laite per huone. Huoneita voi olla niin monta kuin haluaa, kunhan vain laitteet vastaavat huoneiden lukumäärää. Olkaa yhteydessä meihin, mikäli haluatte lisää huoneita käyttöönne. Autamme ja opastamme mielellämme.

Miten aloittaa Karaokehuone -istunto pääsykoodin avulla?

Pääsykoodin avulla asiakas voi itse aktivoida istunnon ja aloittaa karaoken laulamisen.

• Mene Laitehallintaan > Koodit > Luo uusi koodi.
  • Aseta session kesto (yleensä huoneen varauksen pituus) ja paina OK. Voit luoda kaikkiin huoneisiin omat koodit tässä näkymässä.
  • Asiakas asettaa koodin karaokehuoneessa olevaan laitteeseen, joka aloittaa istunnon niin pitkäksi aikaa, kuin se on asetettu. Kun aika loppuu, istunto päättyy automaattisesti.

Miten aloittaa Karaokehuone -istunto ilman pääsykoodia?

• Mene hallintasivulla kohtaan Laitehallinta, josta näet karaokehuoneesi.
  • Paina kolmea pistettä Toiminnot kohdan alapuolelta ja valitse Aktivoi laite.
  • Aseta ajaksi huoneen varauksen pituus ja paina OK.
  • Karaoke istunto alkaa heti ja kestää asetetun minuuttimäärän verran.

Miten saan Karaoke Box-tilan pois päältä?

• Voit ottaa Karaoke Box -tilan pois käytöstä painamalla huoneen nimeä laitteen oikeassa alakulmassa PIN-koodi näkymässä ja syöttämällä Singa Pro -salasanasi.
  • Voit poistaa laitteen myös Laitehallinnasta painamalla kolmea pistettä kohdassa Toiminnot ja valitsemalla Poista Laite.
  • Tutustu tukiartikkeliimme aiheesta Kuinka deaktivoida Singa Karaoke Box -tila

Kun Karaoke Box-tilan asettaa pois päältä, voi laitetta taas käyttää normaalisti.