Karaoke Box - käyttöohje

Voit asettaa Karaoke Box tilan käyttöön karaokehuoneissa tai erilaisissa tilaisuuksissa

Etähallinta Karaoke Box - toiminnon käytössä tapahtuu jäsensivustolla, laitehallinnan kautta. Kirjaudu osoitteessa admin.singa.com jäsensivustolla Singa Pro tunnuksillasi. Valitse ->  Karaoke Box -> Laitehallinta.

Kirjaudu seuraavaksi iPadilla Singa Pro aplikaatioon sisälle. Valitse Asetukset (kolmesta viivasta vasemmasta yläkulmasta) -> Yleiseet ja Ota käyttöön Box-tila. Anna nimi Karaoke Boxille ja Ota käyttöön. Laite näkyy nyt laitehallinnassa kohdassa Laitteet.

Laitteet

Laitehallinnassa aktivoi rivillä näkyvä nimetty laite kohdasta Toiminnot. Valitse Aktivoi laite. Voit myös samasta paikasta aktivoinnin jälkeen poistaa laitteen tai lisätä laitteita.

Aktivoi laite tai poista laite

Aloita luomalla koodi kohdasta Koodit -> Luo uusi koodi. Anna aikamäärä. Koodi annetaan Singa Prossa näkyvään koodikenttään.

Voit tämän jälkeen luoda lisää koodeja listalle kohdasta Koodit. Laite lukkiutuu automaattisesti kun antamasi aika päättyy. Käyttäjä näkee ajankulun aplikaation oikeassa yläkulmassa.

Käyttämällä Box-tilaa ilman koodeja paina Laitteet - rivin oikeasta reunasta kolmesta viivasta ja aseta aika -> Ok. Ajanlaskenta alkaa ja laite vapautuu käyttöön kun aika loppuu.

Aseta aika

Laitteen voi vapauttaa normaaliin käyttöön painamalla lukitustilan oikeasta alareunasta laitteelle antamasi nimen kohdalta ja antamalla Singa Pro salasanan. Pääset pois myös lukitusta Karaoke Box-näkymästä vapauttamalla laitteen klikkaamalla kolmesta viivasta Toiminnot -> Poista laite.

Eikö onnistunut? Jos ei, otathan yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme ohjesivustojen kautta!