Karaoke Box i Singa Business Pro – hur fungerar det?

Dina karaokerum kan enkelt styras via admin-sidan

Innan du läser denna artikel, ställ in din karaokebox genom att följa stegen i denna artikel.

• Logga in på admin-sidan med dina Singa Business Pro inloggningar
Välj karaokebox > Enhetshantering
  • Om du har ställt in karaokebox-läget är ditt/dina rum synliga här. Enheten kommer att dyka upp på admin sidan så här:

Screenshot 2021-12-14 at 12.27.13-1

Du har två alternativ att kontrollera karaoke sessionen

• Sessionshantering med för-genererad kod
  • Sessionshantering utan kod

I båda fallen startar timern under den valda varaktigheten och sessionen avslutas automatiskt när tiden är ute. Du kan ha hur många rum/enheter du vill. Kontakta oss om du vill lägga till ytterligare rum.

Hur använder man sessionshantering med för-genererad kod?

Detta gör att kunderna kan aktivera sin session själva.

• från Enhetshantering, klicka på Koder och sedan på Skapa ny kod
  • Ange kodens varaktighet (bokningens varaktighet). Du kan generera flera koder här, t.ex. för andra rum eller för kommande sessioner.
  • Kunden anger sedan koden i karaoke rummet som startar karaoke sessionen under den tid du valt för den specifika koden

Hur använder man sessionshantering utan kod?

• Gå till Enhetshantering var du kan se ditt/dina karaokerum under Enhet
  • Klicka på de tre prickarna under Egenskaper och klicka Aktivera
  • Ställ in önskad varaktighet för bokningen och tryck på OK
  • Karaoke sessionen startar omedelbart under den tid du valt

Hur inaktiverar man Karaoke Box-läget?

• Du kan inaktivera Karaoke Box-läget genom att trycka på rummets namn i det övre högra hörnet av PIN-kodsvyn eller Singa logo, och ange Singa Pro-lösenordet.
  • Ta bort enheten från admin sidan genom att trycka på Åtgärder > Ta bort enhet.

Om du inaktiverar Karaoke Box-läget aktiveras alla dess funktioner och du kan återigen komma åt Inställningar.